Vilka Är Mobilassisten

Vi är ditt pålitliga företag när det kommer till att lösa alla dina teknikproblem, oavsett om de uppstår hemma eller någon annanstans.

Hos oss är vi experter på att ta hand om mobiltelefoner, routrar, skrivare, datorer och fjärrstyrning.

Vi förstår att teknikstrul kan vara frustrerande och tidskrävande, och det är därför vi finns här för att göra ditt liv enklare.

Vår Vision

Vårt mål är att göra teknikbekymmer till en sak i det förflutna. Oavsett om din smartphone krånglar, ditt nätverk är instabilt, din skrivare vägrar att fungera eller din dator har problem, så är vi redo att hjälpa dig. Våra tekniker är välutbildade och kunniga inom en mängd olika teknikområden, och de är redo att ta itu med dina problem snabbt och effektivt.

Vi erbjuder flera olika tjänster för att möta dina behov. Du kan välja att använda vårt serviceärende för att få hjälp med ett specifikt problem. Vi garanterar snabb åtgärd och problemfri tekniksupport. Men om du föredrar att ha en dedikerad tekniker tillgänglig när du behöver det, kan du också välja vårt månadsabonnemang. Med detta abonnemang har du en personlig tekniker som du kan ringa när som helst, och vi kommer att vara där för att lösa dina teknikproblem omedelbart.

Vi vet att din tid är värdefull, och vi strävar efter att göra din teknikupplevelse så smidig som möjligt. Oavsett om det handlar om att hålla din mobiltelefon i toppskick, säkerställa att ditt nätverk är stabilt eller att snabbt lösa eventuella datorproblem, så är Mobil Assisten din pålitliga partner.

 

Vårt Team

Daniel

Daniel

Medgrundare

Gunaj

Gunaj

VD/Medgrundare

Ali

Ali

Medgrundare

Kontakta Oss

Ring Oss

010 555 87 88

Mejla Oss

Info@mobilassisten.se

Vart är vi

Stockholm Bandhagen
Trollesundsvägen 3

Kontakta Oss